Машина за сечење плочкиНачина на сечење со рачката: ВлечењеЕфективно поле на сечење: 95цмМаксимална ..

Алуминиумска скалаБрој на газишта: 3+1Висини на скала: 0.78мРаботна висини: 2.78мШифра на производит..

Алуминиумска скалаБрој на газишта: 4+1Висини на скала: 1.00мРаботна висини: 3.00мШифра на производит..

Алуминиумска скалаБрој на газишта: 2*5Висина на скала: 1.15мРаботна висина: 2.65мШифра на производит..

Алуминиумска скалаБрој на газишта: 4+1Висини на скала: 1.05мРаботна висини: 3.05мШифра на производит..

Алуминиумска дводелна скалаБрој на газишта: 2*9Висини на скала: 2.70/2.60/4.35мРаботни висини: 3.70/..

Алуминиумска троделна скалаБрој на газишта: 3*9Висини на скала: 2.55/4.20/6.05мРаботни висини: 3.85/..

Алуминиумска мултифункционална скалаБрој на газишта: 2*6Висини на скала: 1.75/3.60мРаботни висини: 3..

Алуминиумска троделна скалаБрој на газишта: 3*11Висини на скала: 3.10/4.55/6.45мРаботни висини: 4.05..

Алуминиумска дводелна скалаБрој на газишта: 2*8Висини на скала: 2.25/2.15/3.90мРаботни висини: 3.20/..

Алуминиумска едноделна скалаБрој на газишта: 10Висина на скала: 2.80мРаботна висина: 4.05мШифра на п..

Алуминиумска троделна скалаБрој на газишта: 3*14Висини на скала: 3.90/6.85/10.25мРаботни висини: 5.2..